U kunt tot 8 mei 2021 aangifte inkomstenbelasting doen

Fiscale invulinstructie over 2020 voor vennoten in de Open CV’s

U kunt tot 8 mei 2021 aangifte inkomstenbelasting doen. JR Ship Investments zal al haar vennootrelaties de fiscale invulinstructies voor de belastingaangifte over 2020 zo snel mogelijk – uiterlijk eind maart 2021 – toesturen.

Fiscale invulinstructie over 2020 voor vennoten in de Besloten CV’s

Voor vennoten in de Besloten CV’s die hun participatie dienen te verantwoorden in Box 1, geldt dat wij helaas van de Belastingdienst vernomen hebben dat het aangifteprogramma van de Belastingdienst momenteel een fout bevat, waardoor u uw participatie in de Besloten CV’s nog niet op de juiste wijze kunt verantwoorden in de aangifte inkomstenbelasting 2020. Pas na 1 april 2021 (exacte datum is momenteel nog niet bekend) zal er een update komen van dit aangifteprogramma en zijn de fouten in het programma aangepast. Indien u in de Besloten CV’s deelneemt, dan zult u uw invulinstructie voor uw aangifte inkomstenbelasting 2020 dus pas ontvangen nadat de update heeft plaatsgevonden. Voor de BV´s die deelnemen in de besloten CV’s geldt dat ook zij de invulinstructie later krijgen, omdat deze onderdeel uitmaakt van dezelfde invulinstructie/brief.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met JR Ship Investments via telefoonnummer 0517 – 431 225 of per e-mail investors@jrshipping.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht

Vragen over uw invulinstructies of wenst u meer informatie?

JR Ship Investments hecht veel waarde aan open en volledige informatie. U kunt onze medewerkers altijd bellen of mailen. JR Ship Investments is op werkdagen telefonisch te bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur.

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op deze website om aan te geven wat wij voor u kunnen betekenen. Dit heeft als voordeel dat u door de juiste specialist wordt gebeld of gemaild met een passend antwoord op uw vragen.

Eelco van der Heide
head of JR Ship Investments
+31 (0)517 - 431 225