Harlingen, 2 juli 2021 – Alle beschikbare m.s. Endeavor II Opportunity Participaties zijn geplaatst. Daarmee is de intekentermijn officieel gesloten. Alle formaliteiten worden op korte termijn afgerond en deelnemers ontvangen hiervan automatisch een bevestiging. Een aantal inschrijvingen kwam te laat binnen om gehonoreerd te kunnen worden. Voor deze groep investeerders dienen zich direct na de zomervakanties nieuwe kansen aan. Rederijgroep JR Shipping is alle investeerders erkentelijk voor het getoonde vertrouwen.

De snelle plaatsing van m.s. Endeavor II Opportunity Participaties volgt op het succesvolle verloop van de uitgifte van gelijknamige obligaties. Het vertrouwen van investeerders maakt de aankoop en verduurzaming van containerschip Endeavor mogelijk in een markt die explosief groeit. Snel stijgende tarieven vormen een stevige basis voor de verdien- en winstperspectieven van het schip. Meer investeringsinitiatieven liggen in de lijn der verwachting.

Aanmelden voor projectinformatie uit de eerste hand

Lees meer over het succesvolle verloop van de Endeavor II Opportunity-emissies en nieuwe, kansrijke investeringsprojecten

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer weten of een specialist spreken?

JR Ship Investments hecht veel waarde aan open en volledige informatie. U kunt onze medewerkers altijd bellen of mailen. JR Ship Investments is op werkdagen telefonisch te bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur.

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier om aan te geven wat wij voor u kunnen betekenen. Dit heeft als voordeel dat u door de juiste specialist wordt gebeld of gemaild met een passend antwoord op uw vragen.

Eelco van der Heide
head of JR Ship Investments
+31 (0)517 - 431 225